Een geslaagde “thuiswedstrijd” op LIV Venray 2017

We merkten dat de mensen onze stand  goed wisten te vinden, ondanks de nieuwe locatie op de beursvloer.

Het is fijn om te zien dat ook gasten uit het buitenland ,zoals Italië, België en Duitsland, ons komen begroeten. In de vele gesprekken zijn de positieve ervaringen van de verschillende producten zoals de TopDos , TopAcid zuurmengsels en BioAktiv uitgewisseld.

Ons TopTack team had deze dagen technische ondersteuning van Dr. Karoline Reckmann en dhr. Dr. Martin Rimbach, hoofd research van het ISF centrum uit Duitsland. Martin kan als wetenschapper perfect de vertaalslag maken naar het praktische nut van diverse producten en toepassingen. Een groot aantal nutritionisten heeft daar uitvoerig gebruik van gemaakt. Ook verschillende ervaringsdeskundige van het product TopDos PC 20 hebben uitgebreid gesproken met onze gasten en hun collega’s, wat mooie interacties tot gevolg had.

Leonie, onze nieuwe hostess, heeft de gasten begeleid bij het invullen van de vele ” vul in en win” formulieren, waarbij diverse zakken van 25 kg TopDos PC20 te winnen zijn. De winnaars worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Het waren lange dagen waarbij wij vaak de beurs pas verlieten als de grote TL-lampen aan gingen. TopTack Agro kijkt met een blij gevoel terug naar deze succesvolle beurs. We zijn erg dankbaar voor de ondersteuning, de gesprekken en interesse die getoond is in onze producten.

Mocht u ons gemist hebben, kunt u altijd contact opnemen met Michel van den Bergh 0031 6 13 14 33 33 en anders zien we u graag op de volgende beurs op 24 t/m 26 oktober in Hardenberg.