Over TopTack

TopTack Agro en TopTack Solution zijn twee afzonderlijke bedrijven die beiden actief zijn in de land en tuinbouw. Door het gebruik van een groot kennisnetwerk en de verkoop via distributeurs wordt effectief gewerkt en kunnen we advies en begeleiding geven waar en wanneer dat nodig is. Rechtstreeks advies en de juiste producten zijn de krachten van TopTack.

 

TopTack Agro heeft producten en diensten voor zowel de premixers, mengvoederindustrie als de voor varkens-, pluimvee- en rundveehouders. In nauwe samenwerking met onze leveranciers werken we aan een advies voor een doelgerichte praktische aanpak. Dit doen we o.a. op het gebied van waterhygiëne, Salmonella, E-Coli, Clostridium en Streptococcen. Eventueel met aanvullend onderzoek bieden we een helpende hand.

 

TopTack Solutions is een nieuw bedrijf wat oplossingen biedt voor problemen in de directe omgeving van onze landbouwhuisdieren. Als officieel distributeur van Animal Life Plus leveren we producten die een positieve uitwerking hebben op de van de werkomgeving van de mensen en leefomgeving van de dieren, waarbij de kwaliteit van de lucht en het milieu ook worden verbeterd.

 

TopTack kunt u benaderen over de volgende zaken:

  • TopAcid zurenmengsel voor water, voer, bijproducten en brijvoer.
  • TopDos voor een hoger voerrendement.
  • UVC Light desinfectie voor water, voermengers, luchtwasser en stallucht.
  • Producten voor het reinigen en onderhoud van drinkwatersystemen
  • Berkana van AgriVital voor homogene mest.
  • Voedingssupplementen/ sporenelementen.
  • Melkzuurbacteriën voor darmgezondheid en fermentatie.
  • Animal Life Plus effectieve micro-organismen voor stallucht verbetering.

 

Door de jarenlange ervaring, een directe aanpak en een uitgekiend productenpakket heeft u met TopTack de oplossing binnen handbereik.


Certificering

TopTack Agro beschikt over alle relevante certificaten die nodig zijn om de agrarische en aanverwante sectoren zo goed mogelijk te kunnen bedienen.