TopTack bij noviteiten op LIV Hardenberg

U bent van harte welkom bij onze stand nr. 215 op LIV Hardenberg, 24-26 oktober 2017 en maak kans op gratis 25 kg TopDos PC 20.

Wij vertellen u graag meer over onze producten:

TopTack Agro introduceert de nieuwe aanpak van Top UVC Light Set tijdens LIV Hardenberg 2017

UV-C licht doodt bacteriën, virussen, gisten, schimmels en andere micro-organismen. Deze kennis is omgezet naar een praktische toepassing voor brijvoer- en watertanks.
Op elk vochtig oppervlak kan een biofilm ontstaan, hierin ontwikkelen zich bacteriën, schimmels, virussen en andere micro-organismen die een gevaar kunnen opleveren voor uw dieren. Biofilm komt voor in mengers, tanks en leidingen. Ook wanneer een opslagtank of leiding schoon lijkt, kan er biofilm aanwezig zijn. Een biofilm die maar 10 micron dik is, kunt u met het blote oog niet waarnemen. De Top UVC Light Set beschijnt de wanden van de tank met desinfecterend UV-C licht, die de biofilm afbreekt en de vorming van een nieuwe biofilm voorkomt

TopDos PC 20 verhoogt voerrendement bij vleeskalveren.

TopTack Agro introduceert TopDos PC 20 bij de vleeskalveren, een uniek product.

De basis van het additief bestaat uit gefermenteerde eiwitrijke substraten die afkomstig zijn van de biotechnologische industrie. Onder streng gecontroleerde en geconditioneerde omstandigheden wordt met een geselecteerde schimmelcultuur en een droog fermentatieproces een complex van enzymen gekweekt. Het gefermenteerde eiwitsubstraat is de basis voor TopDos PC 20. Het voedingsadditief verbetert de verteerbaarheid van het voer, wat resulteert in hogere groei en betere voederconversie. Ook heeft TopDos PC 20 een bewezen positieve werking op de gezondheid wat weer spiegelt in een mooiere glanzende vacht bij de kalveren die ook minder gevoelig zijn voor pensverzuring. Dit alles gaf in de recent afgeronde proeven een gemiddeld rendement van € 10,91 per vleeskalf.