LIV Venray, hét moment om ervaring te delen.

Volgens de organisatoren vielen de bezoekersaantallen van de beurs wat tegen, voor ons voelde het anders. In onze stand was het een komen en gaan van mensen. Samen met onze nieuwe gastdames Nienke en Merel hebben we veel mensen mogen verwelkomen. Het is leuk om te merken dat er veel bezoekers geïnteresseerd waren in onze eerste onderzoeksresultaten TopDos voor rosé kalveren en melkgeiten. Daarnaast blijft de interesse in het UVC-licht voor de brijvoertank groeien.

 

Wij genieten van de leuke interacties die ontstaan tussen ervaringsdeskundigen en geïnteresseerden in onze producten, hiervoor leent deze relatiebeurs zich bij uitstek. Naast ons eigen team waren ook nog twee deskundige buitenlandse gasten op onze stand aanwezig voor het beantwoorden van meer inhoudelijk vragen over de nieuwe producten. Al met al een grote diversiteit in drie dagen LIV Venray. Het was avond voordat we er erg in hadden.

 

Ook voor de TopDos actie was veel aandacht en is weer royaal ingevuld. De 12 winnaars zullen komende weken worden benaderd om hun prijs in ontvangst te nemen.

 

Hopelijk treffen wij u op de volgende beurs!