September actie TOPACID CCM - VOORKOOPACTIE 2018

TOPACID CCM - VOORKOOPACTIE 2018

Uw CCM kuil in topconditie met TopAcid CCM

De CCM (Corn Cob Mix) oogst is zeer vroeg dit jaar. Een goed begin is het halve werk. Door tijdig een inschatting te maken van de te verwachten hoeveelheid, kwaliteit en het droge stof percentage kunt u een goed plan maken om het maximaal rendement van de mais te verkrijgen. Het is NU de tijd om te beslissen over de conservering van uw CCM-kuil.

Conservering met TopAcid CCM geeft u meer zekerheid voor de kwaliteit van de CCM vanaf het moment van de oogst tot en met de laatste dag van de opslag.

Bestel voor 28 september TopAcid CCM

en ontvang

10% VOORKOOPKORTING

Waarom CCM conserveren?

Met goede hoogwaardige grondstoffen wordt de basis gelegd voor de darmgezondheid van uw dieren. Wat resulteert in verbeterde technische resultaten en meer werk plezier. Een slechte conservering resulteert in een verlies aan smaak en voederwaarde. Door schimmels, gisten, bacteriën en andere micro organismen kunnen microbiologische omzettingen in uw kuil plaatsvinden met allerlei negatieve gevolgen, zoals

* Bederf van de CCM, waardoor u een deel van uw kuil weg moet gooien!

* Droge stof verlies door omzettingen in kuil en voerinstallatie!

* Gistingsproblemen in uw brijvoerinstallatie!

* Verminderde vruchtbaarheid en melkproductie door vorming van mycotoxinen!

* Daling technische resultaten!

Daarom TopAcid CCM!

TopAcid CCM is een uniek mengsel van organische zuren, samengesteld voor conservering van CCM. Door TopAcid CCM worden schimmels, gisten en aerobe bacteriën afgeremd of gedood. Melkzuurbacteriën kunnen zich zonder enige obstructie ontwikkelen en vermenigvuldigen waardoor de vorming van melkzuur niet wordt geremd. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw CCM-kuil gewaarborgd. Door de juiste conservering blijft de behandelde CCM uitstekend van smaak.

10% VOORKOOPKORTING

Wit u ook gebruik maken van deze 10% korting, mail of bel uiterlijk voor 28 september 2018. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.