TopTack neemt afscheid van het Geitenevent in Zwolle.

Veel geitenhouders zijn 9 september afgereisd naar de “tropische” IJsselhallen. Het was de 4de en daarmee laatste editie van het Geitenevent in Zwolle. Er zal voor de volgende edities gekozen worden voor een locatie dichter bij de geitenhouders.

Ondanks de warmte was het gezellig druk en genoot men van de geitenkeuringen. Er waren ruim 40 stands, waar men informatie kon krijgen van professionals.

 

Diegene die onze stand bezochten zullen gemerkt hebben dat er veel aandacht was voor Sirona. Sirona verhoogt het rendement van de geiten al snel 3- 5 % zonder dat je daar veel voor hoeft te doen en dat wekt bij iedereen de interesse.

Leuk om te zien dat ook onze goody-bags met een grote glimlach werden meegenomen. We kozen ervoor om de bezoekers een flesje van 250 ml TopCare Ladia voor de lammeren en een zakje met 5 TopCare GeBo bolussen voor de geiten die het even wat moeilijker hebben, mee te geven.  Verder hadden we als presentje ook nog een insectenhotel. Hiermee laat TopTack Agro zien dat het ook denkt aan de kleine diertjes want laten we eerlijk zijn ook die zijn belangrijk voor ons eco-systeem. De stand werd verlaten met een hoofd vol kennis en leuke producten.

Wij kijken terug op een geslaagde beurs en hopen u te zien bij het volgende event